Xavier Blanco Sánchez

Oferim els seus serveis a empreses i particulars, de diverses procedències, podent ser tant el sector immobiliari, com l'industrial, agrari o el de serveis.

Comptem com a principals clients importants constructores, despatxos d'arquitectura i/o enginyeria, organismes públics tals com ajuntaments, diputacions, etc. oferint tant serveis topogràfics com cartogràfics així com la nostra especialitat en gestió del territori.

Amb 20 anys d'experiència en el sector, es va crear aquesta empresa al 2004 i des de llavors i a pesar de les dificultats actuals, hem anat assolint el nostre espai al mercat, diferenciats per un tracte directe, proper i professional.

Els nostres serveis aporten solucions amb qualitat rigorosa, de plena confiança pels nostres clients, ja sigui amb una documentació base de referència, una col·laboració professional o un projecte sencer utilitzant sempre les millors eines d'última generació per aconseguir la màxima precisió necessària.

Volem oferir-vos la millor solució, donar la màxima qualitat i sempre adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

Digues com podem ajudar-te . Ens agrada escoltar-te!

Xavier
0 valoraciones

¿Dónde trabaja Xavier?

Barcelona, Lleida, Tarragona, Girona

Pide presupuestos en 1 minuto y gratis

Experiencia en Deslinde de Xavier

Experiencia contrastada, profesionalidad, precisión y atención al cliente.
Experto en la materia a desarrollar. Equipos de medición propios, revisados.
Contamos con una amplia experiencia en topografía, superando los 500 proyectos realizados con total satisfacción por parte de nuestros clientes.

¿Necesitas resolver un trámite?

Cuéntanos qué necesitas y recibe presupuesto de profesionales de tu zona

Pide precio gratis

Rápido y sin compromiso

Consigue trabajos hoy con Certicalia

Recibe nuevos clientes que buscan profesionales como tú y ofertas para realizar trabajos.

Comienza ahora